Boldking goedkope scheermesjes

 

Alle mannen (maar ook de vrouwen) kennen het. De ellendig dure scheermesjes van een aantal grote spelers op de markt met erg dure celebs die dan zeggen dat hun scheermesje het allerbeste is om je baard of andere lichaamsdelen mee te scheren.

 

Wat kost een scheermesje?

Nu was er van de weekend op tv een documentaire van “De Rekenkamer” genaamd “Wat kost een scheermesje“. Een zeer interessante documentaire waarin dus blijkt dat de scheermesjes eigenlijk maar 9 cent kost, het totale product kost rond de 20 cent!!!! en we betalen 20 euro! maar je betaald al gauw 20 euro voor 4 scheermesjes. De prijzen gaan dus enorm over de kop.

 

Boldking

Gelukkig zijn er best goede alternatieven. 1 is het Nederlandse bedrijf Boldking dat met een opvallende strategie komt, een abonnement wat je op elk moment kunt opzeggen. Het kost een tientje per maand en dan krijg je elke maand 4 scheermesjes. Ze beloven dezelfde kwaliteit als de bekende scheer-producenten!

 

Boldking heeft bijvoorbeeld alleen een online shop, dus geen dure atleten, tussenhandel en allerlei royalties.

 

Al met al het proberen waard voor de man en misschien ook voor de vrouw want de scheermesjes zijn hetzelfde alleen de verpakking is anders.