SSL certificaat voor veilig shoppen

Wat is een SSL certificaat? Je ziet het bovenin vaak bij waar staat "www.krullenenzo.nl" je ziet dan afhankelijk van de browser een slotje. 

SSL certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische key digitaal aan de gegevens van een bedrijf koppelen. Wanneer deze op een webserver zijn geïnstalleerd, activeren ze het hangslot en het https-protocol (via poort 443) en zorgen ze voor beveiligde verbindingen tussen een webserver en een browser. SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, gegevensoverdracht en logins. Het wordt stilaan de nieuwe norm voor het veilige gebruik van sociale media. SSL-certificaten koppelen:

Dit betekent dat je gegevens altijd veilig zijn. In deze tijden waarin de internet criminaliteit alleen maar toeneemt vinden wij het uitermate belangrijk dat we hier zorgvuldig mee omgaan.

Afrekenen

Het afrekenen bij Multisafepay (iDeal, creditcards, achteraf betalen), PayPal is altijd al een beveiligde verbinding geweest. Nu hebben we het echter zo uitgebreid dat de volledige website van Krullen & Zo beveiligd is.

Vragen

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, stel dan de vraag in de chat of mail ons.