Wat gaat er veranderen?

We nemen afscheid, van een paar producten (wees niet bang, een paar maar). Zo hebben Dr. Miracles bijvoorbeeld uit de de webshop gehaald. Wellicht komt het weer terug maar er was gewoon te weinig animo voor.

We hebben alle hardlopers goed in kaart gebracht en gaan ervoor zorgen dat deze altijd op voorraad zijn.

Beschrijvingen

We zijn nu bezig om van alle producten goede beschrijvingen te maken, de ingredienten te vermelden en we willen ook gaan vermelden voor wie (haartypes) en met welke producten het goed te combineren is.

We krijgen hier veel vragen op, het antwoord is echter moeilijk. Elk haartype is anders, de een heeft het droger dan de ander, de een heeft jarenlang een bepaald product gebruikt waardoor het haar ergens aan gewend is waardoor het niet zo hoeft te zijn dat iets direct aanslaat. We geven dus advies op basis van kennis en wat jullie ervaren als goede combinaties.

Sommige combinaties zullen we ook in pakket gaan aanbieden tegen een betere prijs dan los.

Filters

Zodra alle producten gevuld zijn met de juiste producten en attributen zul je merken dat je snel kan filteren in het linkermenu, je kiest bijv je haartype, eventueel je wensen qua geur, ingredienten of andere zaken en zie daar je krijgt een kleinere selectie dan als je door alle producten moet heen scrollen.

Nieuwe producten

We willen ons assortiment ook gaan uitbreiden. We zijn aan het kijken welke merken binnen onze strategie passen. Als je nog tips hebt, mail ze naar klantenservice@krullenenzo.nl.