De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest achter de schermen om de site te verbeteren. Wat ons opviel in de statistieken is dat 60% van jullie via een mobiel (45%) en tablet (15%) naar de website komt. Die hints begrijpen wij maar al te goed. 

We hebben de technische jongens aan het werk gezet om de mobiele beleving te verbeteren, zo willen we dat je minder hoeft te scrollen en uiteindelijk willen we dat je net zo makkelijk besteld als op de desktop computer.

Kom met input

Om de site nog verder te verbeteren kunnen we natuurlijk het beste naar jullie luisteren want jullie weten wat jullie willen. Aarzel niet en laat het ons weten in de comments of stuur een mail.

Veilig shoppen via SSL verbinding

Ook op de PC versie hebben we een aantal zaken doorgevoerd, allereerst zoals je in het vorige artikel hebt kunnen lezen is de website nu volledig veilig middels een SSL certificaat..

Meescrollend menu

De pagina's zijn soms lang en dan wil je even naar een ander menu, je moet weer omhoog scrollen en klikken, gemakt dient de mens, dus we laten het menu gewoon meescrollen, zo kun je ten alle tijden navigeren naar een ander menu. 

Handige tip: Gebruik het zoekveld

We hebben veel producten, weet je wat je wil hebben, gebruik het zoekveld, typ de 1e drie woorden in en in de achtergrond gaan we direct op zoek in ons magazijn naar de juiste producten om ze direct aan je te laten zien.

 

Vragen

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk, stel dan de vraag in de chat of mail ons.