Haarproducten voor krullen, van blond tot kroeshaar

Verzenden, afhalen en retourneren

Krullen & Zo verzendt uw bestelling binnen 2 werkdagen nadat uw bestelling is betaald. Indien u betaald via iDeal, Paypal, creditcard zullen wij, indien de bestelling voor 15.00 geplaatst is, dezelfde dag de bestelling versturen en heeft u het de volgende dag in huis.

Bij bankoverschrijving geldt binnen 2 werkdagen nadat het bedrag bijgeschreven is op ons rekening. De pakketten worden afhankelijk van de gekozen vervoerder van maandag tot en met zaterdag geleverd, tenzij het een feestdag betreft. Levering met GLS is uitsluitend van maandag tot en met vrijdag. Het kan gebeuren dat een artikel is uitverkocht zonder dat het in de shop vermeld staat. In dat geval nemen wij contact met u op om te zoeken naar de beste oplossing.

Verzendkosten

Krullen & Zo hanteert de volgende (bijdrage in de) verzendkosten:

LandPostbedrijfGewichtPrijsOpmerking
Nederland GLS 0 tot 30 kg € 3,95 Levering via pakketpost.
Bezorging alleen op werkdagen.
België GLS 0 tot 30 kg € 5,75 Levering via pakketpost.
Bezorging alleen op werkdagen.
Duitsland GLS 0 tot 30 kg € 10,00 Levering via pakketpost.
Bezorging alleen op werkdagen.
Oostenrijk GLS 0 tot 30 kg € 15,00 Levering via pakketpost.
Bezorging alleen op werkdagen.

  • Alle prijzen zijn inclusief BTW, verpakking en administratie kosten.
  • Het is helaas niet mogelijk om op postbus adressen af te leveren.

 

Verzenden met GLS

GLSBij verzending met GLS dient de ontvanger de afleverlijst te tekenen voor ontvangst. Deze lijst geldt als ‘bewijs van aflevering' en is zowel digitaal op www.gls-netherlands.com als telefonisch op te vragen. Tot het moment waarop de ontvanger het bewijs van aflevering tekent, zal de chauffeur uw pakketten niet uitleveren. Indien het bewijs van aflevering niet getekend wordt, gaan uw pakketten retour naar het uitleverdepot.

Bij een tevergeefs uitleveringspoging laat de chauffeur een bericht achter voor de ontvanger waarop hij aangeeft dat hij de pakketten de volgende dag nogmaals zal aanbieden. Indien de ontvanger bij de volgende uitleverpoging niet aanwezig is, laat de chauffeur wederom een bericht achter voor de ontvanger. De ontvanger dient vervolgens binnen 5 werkdagen contact op te nemen met het uitleverdepot om een afspraak te maken voor uitlevering. Blijft de reactie van de ontvanger uit dan worden de pakketten geretourneerd aan Krullen & Zo.

Afhalen van uw bestelling

Wij hebben geen winkel. Afhalen van bestellingen kan alleen op afspraak. Betaling van de bestelling kan vooraf met iDEAL, PayPal, Bankoverschrijving of Creditcard. Het is niet mogelijk om contant te betalen. 

De gewenste datum en tijdstip kunt u bij het plaatsen van de bestelling vermelden bij opmerkingen. Wij zullen dit in een e-mail of telefonisch aan u bevestigen. Zonder bevestiging kunt u uw bestelling niet afhalen.

Retourneren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde en ongebruikte artikelen.

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Retourzendingen kunt u voldoende gefrankeerd verzenden naar:

Krullen & Zo
Adorppad 9
6835 CK Arnhem

Let op: De geretourneerde artikelen moeten in oorspronkelijke, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.

Krullen & Zo accepteert geen retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. De kosten en risico's voor de retourzending komen voor rekening van de consument. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de Krullen & Zo dit bedrag minus de verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze klantenservice.